CURA DE PERSONES MAJORS I ANCIANS A DOMICILI

CURA DE PERSONES MAJORS I ANCIANS A DOMICILI A Lleida

Confiar en una persona per a la cura de persones majors i ancians a domicili no sempre és senzill. Per això, en Solucions Integrals, oferim la millor cura i assistència als nostres majors. Estarem al seu costat sempre que el necessitin i en el lloc en el qual calgui.

SERVEI D'AJUDES A domicili

Sabem que moltes persones majors tenen limitacions a l'hora de moure's o fer tasques quotidianes. Nosaltres prestem un servei d'assistència a domicili perquè els nostres ancians comptin amb l'ajuda que requereixen sense renunciar a la llibertat i comoditat de la seva llar.


A part de l'assistència i l'ajuda per a moure's o realitzar certes accions, ens ocupem d'aquelles labors de les quals no puguin encarregar-se per ells mateixos.


Amb aquesta solució els oferirem una millor qualitat de vida a les persones majors, així com un alleujament per a les seves famílies, ja que coneixem les dificultats i la impotència que suposa no poder ajudar als nostres sers estimats sempre que vulguem.


Per això no sols estarem al seu costat per a donar-li solucions, també comprensió i una persona en la qual pugui confiar.

SERVEI D'AJUDA EN HOSPITALS

Però a més d'acompanyar als més majors en el dia a dia de la seva llar, també brindem un servei per a acompanyar-li allí on necessiti. Des de residències per a ancians, fins a clíniques i hospitals oferim la possibilitat d'acompanyar i atendre les seves necessitats sempre que ho necessitin.


Igualment, aquest servei d'acompanyament el tindran sempre que ho necessitin, ja que estarem al seu costat tant de dia com de nit.

Sabem de la necessitat de cuidar dels nostres majors, per la qual cosa treballem amb les millors persones per a estar al seu costat i cuidar d'ells amb serveis de gran qualitat. Veuen a veure'ns a Solucions Integrals.

COMPTA AMB EL NOSTRE SERVEI DE CURA A PERSONES MAJORS EN LLARS O HOSPITALS AMB Solucions Integrals

CONTACTA AMB NOSALTRES

Autoritzo a contactar-me per email o per qualsevol mitjà amb finalitats comercials
© 2020 CLARA FARRERO Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital